Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/havefotografi.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Kurser | Havefotografi

Workshops og kurser

Kunne du tænke dig, at blive bedre til at tage billeder af haver og blomster? 

Man kan læse sig til meget, men der hvor det virkelig rykker noget, er når man selv er ude med kameraet og kan få direkte feedback på sine egne billeder.

Workshops og kurser med individuel tilmelding

Der vil med jævne mellemrum blive slået kurser op, hvor der er mulighed for at tilmelde sig som enkeltperson.

Det kan både være kurser, hvor jeg står for det hele, eller kurser som andre har booket mig til, og hvor der f.eks. er plads til ekstra deltagere.

Aktuelle kurser bliver bl.a. annonceret på forsiden af Havefotografi.dk

Så snart jeg får lavet et nyhedsbrev, vil kurserne også blive annonceret her, så man har mulighed for at følge med og nå at tilmelde sig.

Workshops og kurser for foreninger, virksomheder og grupper

 

Book et samlet kursus

Jeg har flere gange holdt heldags-kurser for bl.a. Haveselskabet og Praktisk Økologi.

Det er primært andre, der står for arrangementerne og hyrer mig som underviser.

Man kan vælge at gøre kurset helt eller delvist åbent, så deltager udefra også kan tilmelde sig kurserne indviduelt, hvis der f.eks. er brug for at få fyldt de sidste pladser op – i så fald vil kurset også blive annonceret her på siden.

Skræddersyet kursus

Det er også muligt at få skræddersyet kurset til præcis de behov, I har som forening eller virksomhed. Det kan være meget forskellige typer af billeder, man har brug for. 

Eksempler på forskellige målgrupper:

  • anlægsgartnere
  • planteskole
  • turistforening
  • havebloggere

Heldagskursus i have- og blomsterfotografering

Et standart heldags-kursus vil normalt være på 6-7 timer. Det vil typisk starte inde med, at jeg holder et oplæg på en times tid. Derefter bruger vi en masse tid ude i haven med kameraerne og løbende feedback på billederne indenfor både individuelt og i grupper. Ofte vil der også være en samlet foto-tur, hvor jeg går rundt og fortæller om, hvilke motiver der fanger mig, og hvordan jeg ville tage billedet.

For at jeg kan nå rundt til alle og hjælpe og rådgive, kan der ikke være mere end 10-12 deltagere.

Arrangørerne af kurset skal sørge for, at der er en have, vi kan komme ud og fotografere i, og at der er et sted, hvor vi kan sidde samlet til PowerPoint foredrag (det kan evt. vises på min computer eller et fjernsyn, men det er ikke ideelt – det kan dog være nødvendigt, hvis kurset f.eks. foregår i et privat hjem). Der skal også være mulighed for, at deltagerne kan sidde med deres medbragte computere, så vi kan se billederne igennem. Arrangørerne står selv for alt det praktiske omkring arrangementet (tilmeldinger, lokaler, kaffe/the, frokost osv.).

Dette kursus koster samlet 6.000 kr. + moms og transport.

Hvis man ønsker, at jeg står for hele arrangementet også det praktiske, vil dette blive lagt oveni prisen – og den vil være afhængig af, hvor kurset skal foregå, lokaleleje mm.

Share This